ANKARA / KALECİK - Kalecik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Kalecik İlçe Genelinde Düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Etkinliklerinde Başarılarımız

Mrt

18 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla Kalecik Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu İSTİKLAL ŞAİİRİ AKİF ŞİİR OKUMA YARIŞMASI'NDA ilk 3 dereceyi okulumuz elde etti.

Üniversite Tanıtım Gezilerimiz Devam Ediyor

Ekm

Yenilik, değişim ve gelişimin öncüsüdür düsturuyla çalımalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

Nis

MORAL İFTARI VE REHBERLİK KONFERANSI İLE SİZLERLEYDİK

Nis

Okulumuzdaki Mesleki tatbikat Kulübü; mesleki uygulama yönergesi kapsamında iş ve işlemleri öğrencilerin mesleki bilgi ve becerileri ile okul kültürünü kazanması için aktif çalışmakta,kulübün çalışmaları, meslek dersleri öğretmenleri rehberliğinde yapılmakta ve okul yönetimince takip edilmektedir.

Mrt

8. VE 12. SINIFLARDA SINAV MARATONU DEVAM EDİYOR...

OKULUMUZDA ZEKA KÜPLERİ İŞBAŞINDA

Haz

Sosyal etkinlikler ve diğer ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre kendilerini geliştirmelerine, millî ve manevi değerleri benimsemelerine, mesleğe ve geleceğe hazırlanmalarına, kendilerine güven duyabilmelerine, dili etkili kullanma becerilerinin gelişmesine, bilimsel düşünce ve inceleme alışkanlığı kazanabilmelerine imkân sağlamak, sosyal ilişkilerde anlayışlı ve saygılı olma bilinci geliştirmek amacıyla imkanlar dahilinde Çubuk şehir müzesine ziyaret gerçekleştirdik

Haz

Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkân Alanlarının Geliştirilmesi ve öğrencilerin okuma zevk ve kültürlerinin artırılması amacıyla, "Okuma köşesi olmayan okullarda, uygun alanlarda okuma köşeleri oluşturulur. Okuma köşesi bulunan okullarda ise, öğrenci ve velilerin desteğiyle mevcut okuma köşeleri tekrar düzenlenir. Kitaplar ve süreli yayınlarla okuma köşesi zenginleştirilir" düşüncesinden yola çıkarak oluşturduğumuz okuma köşesinde öğrenciler ufuklarını zenginleştirecek içerikleri okuyarak kendi gelişimlerine katkıda bulundular.

Haz

Çalışmamız kapsamında ''peygamberimizin eğitim metodu adlı  kitabının müzakeresi yapıldı. Günümüz eğitim modelleri ile Peygamberimizin eğitim modelleri karşılaştırılıp genel bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca örnek alınması gereken güzel metotlar tavsiye edildi.Öğretmen arkadaşlarımıza sunulmak üzere konu başlıkları belirlendi.

Haz

Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerler düzenlendi. Bu sayede Öğrencilerimizde İmam Hatip kültür ve vizyonunun daha anlaşılır olması sağlandı